Välkommen till vår lilla blogg!


Välkommen till vår lilla Blogg!
Här skriver vi lite om vår härliga hobby - Scrapbooking & Kortmakeri!!!


torsdag 3 mars 2011

Pysselrum & Mässan i Karlstad

Pysselrummet har verkligen fått sin form nu äntligen.
Kompletteringen med de fina pappersställen från Scrap-Perra gjorde verkligen att det fick sitt sista DET.
Tack Perra för din proffsiga hjälp!!!

Men å så svårt det är att sortera upp sina papper ordentligt... Enfärgade Cardstock var väl en sak, men de där mönstrade... Ja du, där kan man sortera i all oändlighet. Tänkte kolla runt lite i olika forum, vilken sortering som kan verka vara bäst... När vi fått till det lite mer kommer bilder.

Tisdagskvällen gick åt att göra klart utmaningarna inför helgens mässa och träff i Karlstad, och så packa förståss... Vilket vi trodde skulle ta mycket mindre tid i anspråk än vad det verkligen gjorde... hihi Ja, jag kom nästintill hem till mig på småtimmarna... Och så upp till jobb. Hrm men vad gör man inte för att få scrappa lite! Å det var ju inte det lättaste att sortera bort sånt man inte skulle ha med heller. Det blev mycket lätt packning dessutom, i jämförelse med när vi släpade ALLT... Så jag gissar att vi kommer sitta där och svära på lördag morgon, då vi inser vad vi har glömt och inte... Men å andra sidan har vi ju 15-20 butiker att botanisera i, så det ska nog gå att lösa ganska snabbt.... Vilken otur att vi då får handla lite :) Scrapping-shopoholic näääädå!

Gud va roligt det var att göra utmaningarna som vi ska ha med till träffen. Namnskylten var ju faktiskt jättesvårt att komma på...
Men utmaning nr 2, var en riktig höjdare. Svensk Scrapbooking samlar in pengar till stiftelsen Min Stora Dag som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Därav fick vi utmaningen att scrappa ett "Grattis på din stora dag"-kort till de barn som just får sina önskedrömmar förverkligade. Med andra ord både tävling och välgörenhet på samma gång!!!

Dessutom hade vi det stora nöjet att ha Elin på besök som gladeligen scrappade med oss. Åh va duktig hon är, sin 2:a LO i sitt liv och sitt 1:a kort!!! Hon har verkligen talang för det där! Men det kanske är släktgenerna :) hihi Nu får vi inte bli självgoda här inte...

Som sagt nedräkning till Mässa i helgen...
Har skrivit ut lite värdekuponger att ha med till mässan - rabattjakt är ju bra :)

Kram på er alla!

//Scraptokig

1 kommentar:

  1. Hej, kul att du blivit medlem hos designats forum! Hoppas vi får se massor med inspiration från dig i forumet, tillsammans med bidrag till tävlingar och Bild-Dagboken.

    Varmt välkommen!

    SvaraRadera